Acasă Politic Președintele R. Moldova, Maia Sandu, invită moldovenii stabiliți în Franța la o...

Președintele R. Moldova, Maia Sandu, invită moldovenii stabiliți în Franța la o întâlnire online

0

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, invită moldovenii stabiliți în Franța la o întâlnire online, pentru a identifica subiectele prioritare care trebuie discutate cu autoritățile franceze, în cadrul vizitei oficiale la Paris, pe care Șefa statului o va efectua în perioada 3-4 februarie.

Discuția online este programată pentru marți, 2 februarie, începând cu ora 19:00 (ora Chișinăului)/ora 18:00 (ora Parisului). Întâlnirea cu diaspora va avea loc pe platforma Zoom.

Moldovenii stabiliți în Franța, care sunt interesați de a participa la discuțiile cu Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se pot înregistra până mâine, ora 12:00 (ora Chișinăului), completând următorul formular: http://bit.ly/diaspora-franta.

Discuțiile se vor desfășura în format online, pentru că restricțiile anti-COVID-19 nu permit organizarea unor întâlniri directe cu cetățenii moldoveni stabiliți în diferite regiuni ale Franței.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.