Acasă Justiţie Președintele interimar al Curții de Apel Chișinău demisionează. Subiectul, pe ordinea de...

Președintele interimar al Curții de Apel Chișinău demisionează. Subiectul, pe ordinea de zi a CSM

0

Președintele interimar al Curții de Apel Chișinău, Lidia Bulgac, și-a depus cererea de demisie atât din funcția administrativă, cât și cea de judecător. Subiectul este inclus pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Superior al Magistraturii din 18 august.

De precizat că acum 2 săptămâni CSM a adoptat mai multe decizii, criticate de clasa politică din R.Moldova, printre care și numirea lui Vladislav Clima la șefia Curții de Apel Chișinău.

Menționăm că Vladislav Clima a fost președintele completului de judecată de la Curtea de Apel Chișinău care în 2018 a dispus anularea alegerilor din capitală când victoria a fost obținută de către liderul Platformei DA, Andrei Năstase.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.