Acasă Politic Premierul Ion Chicu a ieșit la tribuna Parlamentului. Acesta este huiduit de...

Premierul Ion Chicu a ieșit la tribuna Parlamentului. Acesta este huiduit de deputații din Parlament în timpul discursului

0

Premierul Ion Chicu a ieșit la tribuna Parlamentului. Acesta este huiduit de deputații din Parlament în timpul discursului.

Chicu a vorbit despre mai multe acțiuni ale Guvernului precedent și a adus acuzații la adresa Maiei Sandu. Ca urmare, parlamentarii au scandat „mincinosul”. În același timp, pe scările din sala de ședințe s-a creat îmbulzeală, între deputații s-a iscat o ceartă și aceștia, se pare, ar fi fost gata să se bată.

Ca urmare a neînțelegerilor și huiduielilor, președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a anunțat pauză de 30 de minute.

zugo.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.