Acasă Sport Echipele moldovenești și-au aflat adversarele în cupele europene

Echipele moldovenești și-au aflat adversarele în cupele europene

0

Sheriff Tiraspol și-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Campioana Moldovei va debuta în deplasare împotriva formației albaneze Teuta.

În sezonul 2013-2014 al Europa League, Teuta s-a duelat cu Dacia Chișinău, iar echipa din Moldova s-a calificat în turul doi, datorită golului marcat în deplasare.

Tot astăzi, la Nyon, a avut loc tragerea la sorți pentru primul tur preliminar al noului turneu intercluburi, UEFA Europa Conference League. 

Petrocub va susține în deplasare primul meci cu Sileks din Macedonia de Nord, în timp ce Milsami Orhei și Sfîntul Gheorghe vor primi replica lui Sarajevo (Bosnia), respectiv Partizani (Albania). Meciurile vor avea loc pe 8 și 15 iulie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.