Acasă Istorii din spatele culisei Politician, după numirea unui nou șef INSP: ”Voicu asigură că la alegerile...

Politician, după numirea unui nou șef INSP: ”Voicu asigură că la alegerile din 11 iulie va avea cine închide ochii la încălcări”

0

Pregătirile pentru alegeri sunt în toi, la PSRM și MAI. Este reacția membrului PAS, Lilian Carp, venită după numirea lui Constantin Țurcanu în funcția de șef al Inspectoratului Național de Securitate Publică. Potrivit demnitarului, MinistrulMAI i-a făcut un cadou cu ocazia zilei de naștere unui personaj condamnat penal pentru huliganism care în anul 2012 și-a snopit în bătaie vecinul.

Voicu l-a făcut pe Constantin Țurcanu, bun amic cu mai mulți factori de decizie din MAI, șef al Inspectoratului Național de Securitate Publică!De ce a făcut asta?E simplu, Voicu pur și simplu se asigură că la alegerile din 11 iulie va avea cine închide ochii la încălcările de la secțiile de votare, dar și cine să asigure coridor verde pentru autocarele cu votanți din stânga Nistrului, susține Carp.

Mai mult, politicianul susține că Țurcanu s-ar fi ocupat de intimidarea angajaților care nu erau comozi conducătorilor.

„Oamenii din sistem susțin că Țurcanu, care anterior a fost un traseist prin subdiviziunile MAI, o perioadă a fost șef pe logistică la BDS „Fulger” și s-a ocupat de intimidarea angajaților care nu erau comozi conducătorilor”, a conchis el.

Precizăm că Țurcanu Constantin a fost numit prin ordinul ministrului Afacerilor Interne (MAI), Pavel Voicu, în funcţia de şef al INSP.

Țurcanu Constantin activează în poliție din anul 1999. Anterior a deținut funcția de locțiitor al comandantului șef al secție logistică al Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială „Fulger” al Inspectoratului General al Poliției. Noul șef al INSP a activat în cadrul MAI în diferite funcții ale corpului de comandă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.