Acasă Istorii din spatele culisei VIDEO// Casele și automobilele de lux ale deputaților PD îl contrazic pe...

VIDEO// Casele și automobilele de lux ale deputaților PD îl contrazic pe Filip când spune că ”trăiesc la bloc și modest ”

2

Președintele Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip în cadrul ședinței Parlamentului a declarat precum că deputații democrați ar duce un trai modest.

„Trăiesc la bloc, trăiesc foarte modest…” așa îi descrie Pavel Filip pe deputații rămași în fracțiunea Partidului Democrat din Moldova. 

Redacția Paranteze.md a încercat într-un scurt video să demonstreze contrariul declarațiilor făcute de Pavel Filip.

Imaginile cu casele și mașinile deputaților democrați au apărut în diverse surse media, iar aceștia nu par deloc să ducă un trai modest.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

2 COMENTARII

  1. Ce vreti de la un minciunos. El daca nu minte poate sa Dea ortul popii. Filip crede ça lumea nu stie de ce s’a lipit de socialist. Are frica de agonisirile la care à „muncit Pina acum”. Nu à inteles ca-l astepta aceeas soarta ça a lui Plaha. Va veni timpul. Noi asteptam.

  2. Marele Mafiot si Mincinos filip
    De la Porcul dodon sa molipsit !
    Porcul de cand era Purcel se lauda,
    din ministru, ajuns presedinte prin frauda !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.