Acasă Justiţie Poliția Capitalei a „profitat” de carantină și a găsit 34 de infractori...

Poliția Capitalei a „profitat” de carantină și a găsit 34 de infractori anunțați în căutare

0

Ofițerii de investigație din Chișinău au reținut într-o săptămână 34 de persoane anunțate în căutare penală pentru infracțiuni grave și exceptional de grave. Anunță Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

Conform comunicatului, doi dintre cei 34 de infractori, s-au dovedit a fi doi chișinăuieni cu vârstele de 34 și 37 ani, anterior judecați pentru comiterea mai multor infracțiuni, dar și care erau căutați după ce au comis atacuri tâlhărești.

„Bărbații au comis atacurile tâlhărești pe parcursul lunii ianuarie 2019. Indivizii au pătruns în incinta unei gherete și a unui magazin, unde cu un pistol au amenințat angajatele cu aplicarea violenței fizice și în mod deschis au sustras mijloace bănești. Prejudiciul fiind estimat în total la 4 500 lei. Astfel în urma acțiunilor de investigație întreprinse de forțele de ordine indivizii ce se eschivau de la urmărirea penală au fost localizați și reținuți fiind escortați la inspectorat pentru audieri. Iar în cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția”, se arată în comunicat.

Bărbații au fost reținuți pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcție de Poliție a mun. Chișină și sunt cercetați penal pentru Tâlhărie. Conform legislației în vigoare, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.