Acasă Politic Plîngău, după plecarea consilierilor: Drumul nostru politic continuă

Plîngău, după plecarea consilierilor: Drumul nostru politic continuă

0

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Dinu Plîngău, anunță că a luat act de declarațiile celor nouă consilieri municipali și susține că drumul politic al partidului continuă.

Plîngău nu a comentat discursul lui Andrei Năstase de astăzi. În schimb, el a accentuat faptul că acesta a fost eliberat, în sfârșit, de povara politicului, transmite SafeNews.md cu eferire la Știri.md.

„Am luat act de declarațiile celor nouă consilieri municipali. Ținând cont de meritele din trecut ale domnului Andrei Năstase, mă voi abține să fac comentarii referitor la discursul pe care l-a avut astăzi în fața presei. Dumnealui a avut, în sfârșit, parte de o multașteptată eliberare de povara politicului pe care și-a expus-o așa cum a știut el mai bine.

Drumul nostru politic, cel al Platformei DA, continuă și avem multe de făcut împreună. Trăim vremuri complicate, avem de luptat cu dușmani reali: sărăcia, exodul masiv al populației, corupția la nivel înalt, promisiuni neîmplinite, guvernanți care nu conștientizează ce înseamnă responsabilitatea cuvântului promis în campanii electorale. 

Sărbători fericite tuturor! Sper ca în 2023 să avem parte de o #PoliticăAltfel”, a scris Plîngău pe Facebook.

Amintim că, astăzi, liderul fondator al Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, alături de mai mulți consilieri municipali, a demisionat din formațiunea condusă de Dinu Plîngău. Totodată, Năstase a anunțat că îl va acționa în judecată pe Plîngău, deoarece acesta a sugerat că dânsul, alături de colegii săi din Consiliul Municipal Chișinău (CMC), ar fi luat bani pentru votarea scandaloaselor Planuri Urbanistice Zonale (PUZ).

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.