Acasă Alegeri 2020 PLDM cere, la Curtea Supremă de Justiție, anularea integrală a circularei de...

PLDM cere, la Curtea Supremă de Justiție, anularea integrală a circularei de la CEC

0

Partidul Liberal Democrat a atacat la Curtea Supremă de Justiție decizia Curții de Apel Chișinău de a respinge contestația depusă împotriva CEC după ce aceasta a anunțat că partidele nu-și pot finanța candidații în campania electorală.

PLDM cere anularea integrală a circularei prin care CEC a îngrădit dreptul partidelor politice de a participa în campania electorală în calitate de concurenți electorali, se arată într-un comunicat al formațiunii.

Și liderul PL Dorin Chirtoacă, desemnat candidat la alegerile prezidențiale din partea Blocului Electoral Unirea, care de asemenea a contestat circulara CEC la Curtea de Apel, a depus ieri recurs la Curtea Supremă de Justiție.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.