Acasă Sport FOTO // VIDEO // Unul dintre cei mai buni fotbaliști ai planetei,...

FOTO // VIDEO // Unul dintre cei mai buni fotbaliști ai planetei, portughezul Luis Figo este astăzi la Chișinău

0

Unul dintre cei mai emblematici fotbaliști ai planetei, portughezul Luis Figo este astăzi la Chișinău. Fostul câștigător al Balonului de Aur face parte din impozanta delegație a UEFA care va participa astăzi la ședința Comitetului Executiv al forului european care va avea loc în premieră la Chișinău, transmite SafeNews.md cu referire la replicamedia.md.

În această dimineață, Figo, alături de irlandezul Robbie Keane și brazilianul Maxwell au participat la o acțiune la terenul artificial de la liceul Nicolai Gogol din centrul capitalei unde au jucat fotbal cu copiii de la clasele de fotbal specializate din Republica Moldova.

Evenimentul însă, nu a fost făcut public din timp. O poză cu vedetele internaționale a fost postată ulterior pe pagina Federației Moldovenești de Fotbal.
Cu mai multe poze de la fața locului a venit și portalul Moldfootball, iar pe rețelele de socializare au apărut și imagini video cum Luis Figo joacă alături de copii.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.