Acasă Social Petkov: Majorarea tarifului la gaz este nejustificată. Sunt suspiciuni

Petkov: Majorarea tarifului la gaz este nejustificată. Sunt suspiciuni

0

Jurnalistul Aleksandr Petkov, care scrie pe tema gazelor naturale, consideră că majorarea tarifului la gaz este nejustificată. După cum relatează Infotag, el şi-a exprimat opinia pe o rețea de socializare.

Acesta a atras atenţia asupra declaraţiei SA „Moldovagaz”, care anunţa plata integrală a gazului primit de la „Gazprom” în noiembrie. 

În opinia sa, „acest lucru ridică o serie de întrebări care confirmă caracterul îndoielnic al creşterii abrupte a tarifului la gaze”.

„Capacitatea de plată a „Moldovagaz”, care, de facto, este în faliment, provoacă suspiciuni şi pentru că până acum preţul de achiziţie a gazelor era de 2-3 ori mai mare decât tariful, iar principalele încasări pentru gazele consumate la tarife noi vor ajunge pe conturile SA „Moldovagaz” abia către 20 decembrie”, a spus Petkov.

Potrivit lui, „agilitatea financiară fără precedent a monopolistului de gaze ridică suspiciuni rezonabile cu privire la destinaţia către care au mers banii consumatorilor de gaz înainte de decembrie”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.