Acasă Social O femeie din Chișinău a rămas fără 300.000 de lei de pe...

O femeie din Chișinău a rămas fără 300.000 de lei de pe card

0

O femeie din Capitală a rămas fără câteva sute de mii de lei, după ce ar fi pierdut cardul. O rudă de-a sa a depus astăzi o plângere la IP Centru cu referire la acest caz.

Victima ar fi o femeie în vârstă de 83 de ani. Dânsa ar fi pierdut cardul, după care a aflat că toți banii care se aflau în cont, aproximativ 300.000 de lei au dispărut.

Reprezentanții băncii comerciale unde era înregistrat cardul, le-ar fi comunicat că banii au fost extrași de pe card, în diferite tranșe, timp de o lună.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz, dar și pentru a stabili toate circumstanțele, inclusiv persoanele care au comis furtul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.