Acasă Sport Pep Guardiola, antrenorul cu cele mai multe victorii din istoria lui Manchester...

Pep Guardiola, antrenorul cu cele mai multe victorii din istoria lui Manchester City

0

Pep Guardiola scrie istorie și pe banca lui Manchester City, după ce reușit să facă și la Barcelona, și la Bayern Munchen. Tehnicianul spaniol a atins o bornă impresionantă la partida câștigată de Manchester City pe terenul celor de la Chelsea, 1-0.

Pep Guardiola, managerul cu cele mai multe victorii din istoria lui Manchester City

Guardiola și-a pus amprenta pe tot ce înseamnă Manchester City, iar clubul are o identite datorită lui. Rezultatele au fost foarte bune pe plan intern, însă în Champions League ele au fost sub așteptări. Sezonul precedent „cetățenii” au cedat în finala celei mai puternice întreceri fotbalistice, 1-0, în fața celor de la Chelsea, însă Pep a anunțat că o să continue să lupte pentru ca City să ridice trofeul suprem la nivel de club.

Spaniolul și echipa sa au un start foarte bun de sezon, iar la meciul cu Chelsea de pe Stanford Bridge au reușit să câștige, 1-0, fiind victoria cu numărul 221 a lui Pep pe banca „cetățenilor” și devenind managerul numărul 1 din istoria clubului din acest punct de vedere.

Pep Guardiola: „Sunt foarte mândru de această realizare”

Într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului, Pep s-a declarat mândru de performanța reușită.

„Sunt foarte mândru. Perioada petrecută aici este magnifică. Putem să pierdem meciuri, finale, dar jucăm cu atât de mult curaj fiecare meci. Mergem să jucăm în stilul nostru fiecare meci și asta mă face cu atât mai mândru”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.