Acasă Social Pe o blindată din Bălți a apărut inscripția „Z”: Ce spune Poliția

Pe o blindată din Bălți a apărut inscripția „Z”: Ce spune Poliția

0

Pe o blindată amplasată pe strada 31 august din Bălți a apărut inscripția „Z”, aplicată cu vopsea. Poliția a fost alertată în data de 14 aprilie, de către un bărbat. Oamenii legii au inițiat o anchetă.

În imagine se vede că pe mașina de luptă a fost vopsită cu alb litera „Z”. Oamenii legii au fost alertați și investighează cazul.

La fața locului a fost îndreptată grupa operativă în deplină componență, unde s-a stabilit că, la data de 14.04.2022, în perioada de timp 01:00 până la ora depistării 06:30, persoane necunoscute, venind la Unitatea militară Brigada 1 Infanterie Motorizată, în apropierea punctului de trecere și control, unde este instalat monumentul „Căzuți la datorie” în timpul conflictului armat din Transnistria, au aplicat cu vopsea o inscripție a literei „Z” pe carcasa tehnicii blindate „BTR”. Cazul a fost înregistrat, iar la moment se desfășoară măsuri speciale și acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.