Acasă Istorii din spatele culisei Pavel Filip spune că a vorbit la telefon cu Vlad Filat, după...

Pavel Filip spune că a vorbit la telefon cu Vlad Filat, după eliberarea acestuia din penitenciar: „Suntem cunscuți de foarte mulți ani”

0

Ex-premierul Pavel Filip, președinte al Partidului Democrat (PDM), spune că a discutat recent cu Vlad Filat, un alt fost prim-ministru, la telefon. Filip nu a oferit prea detalii despre ce a fost acea convorbire telefonică, dar spune că acest lucru nu este unul ieșit din comun, or, cei doi se cunosc de foarte mulți ani. 

Am vorbit la telefon cu dumnealui (…). El nu are de ce să fie supărat pe mine și nici eu pe dânsul (…). Noi suntem cunscuți de foarte mulți ani, înainte de a veni eu în dimensiunea politică (…). Nu am comunicat în perioada cât a stat in detenție”, a apus Pavel Filip la emisiunea „Cutia Neagră” cu Mariana Rață de la tv8.

Vlad Filat a fost eliberat din detenție în luna decembrie a anului trecut.

Pavel Filip a fost ministru al Tehnologiei Informațiilor și Comunicațiilor în Guvernul condus de Vlad Filat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.