Acasă Sport Liga Națiunilor: Naționala Moldovei a remizat cu Kosovo

Liga Națiunilor: Naționala Moldovei a remizat cu Kosovo

0

Naționala de fotbal a Moldovei a debutat cu o remiză în noua ediție a Ligii Națiunilor. Elevii antrenați de Engin Firat au terminat la egalitate cu echipa statului Kosovo, scor 1-1.

Atacantul de la Vitebsk, Ion Nicolăescu a deschis scorul în minutul 20, iar mijlocașul lui Zurich, Benjamin Kololli a egalat în minutul 71. 

Engin Firat a folosit următorii jucători: Koșelev, Reabciuk, Mudrac, Armaș, Posmac, Ioniță, Carp (Epureanu 71), Caimacov (Cociuc 56), Nicolăescu, Plătica, Rață (Marandici 81).

În celălalt meci al grupei, Slovenia și Grecia s-au despărțit nedecis, scor 0-0. Pe 6 septembrie, Moldova va juca în deplasare cu Slovenia.

ipn.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.