Acasă Social Patru persoane care au traversat ilegal frontiera, reținute la Taraclia

Patru persoane care au traversat ilegal frontiera, reținute la Taraclia

0

În cadrul verificărilor de serviciu, astăzi, 2 aprilie, la frontiera de stat, în orașul Tvardița, raionul Taraclia au fost observate patru persoane suspecte.

Potrivit informațiilor, persoanele ce prezentau dubii au fost stopate și supuse verificărilor de către un echipaj mixt format dintr-un carabinier din zona Sud și un polițist de frontieră.

Drept rezultat, oamenii legii au stabilit faptul că cei patru bărbați au traversat ilegal frontiera de stat a Republicii Moldova.

Inspectoratul General de Carabinieri informează că persoanele au fost predate echipei de documentare din cadrul SPF Basarabeasca pentru documentarea și stabilirea tuturor circumstanțelor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.