Acasă Social A fost relansat sistemul GPS în autobuzele din Chișinău

A fost relansat sistemul GPS în autobuzele din Chișinău

0

În autobuzele din municipiul Chișinău a fost relansat sistemul GPS. Anunțul a fost făcut de primarul general al capitalei, Ion Ceban. Fiecare persoană poate accesa aplicația care arată în timp real locația autobuzelor, stațiile de așteptare a transportului public și ora de sosire a mijlocului de transport în fiecare stație.

La fel și GPS-urile în troleibuzele din capitală vor fi relansate în următoarele săptămâni. În acest sens, a fost agreată o foaie de parcurs.

„Astfel urmărim să oferim călătorilor posibilitatea de a monitoriza online itinerarul unui sau altui mijloc de transport public, orarul de circulație, costul și durata călătoriei”, a spus Ceban.

Aplicația GPS va fi lansată, în câteva săptămâni, și pentru troleibuzele din Chișinău.

Potrivit administrației municipale, călătorii pot monitoriza on-line itinerarul unui sau altui mijloc de transport public, orarul de circulație, costul și durata călătoriei.

Aplicația poate fi descărcată pe adresa web: https://nimbus.wialon.com/…/5f59baffc37144a3939d21bd8a…/

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.