Acasă Politic PAS promite că până în octombrie va majora pensia minimă la 2.000...

PAS promite că până în octombrie va majora pensia minimă la 2.000 lei

0

Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS) promite ca până în octombrie să majoreze pensia minimă până la 2.000 de lei.  Declarațiile în acest sens au fost făcute luni, în cadrul unui briefing de presă.

Deputatul Dan Perciun a menţionat că în prezent aproximativ 400 de mii de pensionari au o pensie mai mică de 2.000 de lei.

„Este o ruşine naţională. Acesta este rezultatul coruăţiei clasei politice din Moldova timp de 30 de ani. Este de datoria noastră să demonstrăm că Republica Moldova încă este un stat şi, până la 1 octombrie 2021 va fi majorată pensia minimă pânp la cel puţin 2 mii de lei. Aceasta este obligaţia noastră morală faţă de cei care au construit acest stat”, a spus Perciun.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.