Acasă Uncategorized ULTIMA ORĂ! Ruslan Popov s-a ales cu încă 30 de zile de...

ULTIMA ORĂ! Ruslan Popov s-a ales cu încă 30 de zile de arest la domiciliu. Decizia Curții de Apel

0

Adjunctul procurorului general, suspendat, Ruslan Popov s-a mai ales cu alte 30 de zile de arest la domiciliu. Decizia a fost adoptată cu puțin timp în urmă de către magistrații Curții de Apel care au admis parțial demersul înaintat de procurori, după ce ultimii au solicitat aplicarea măsurii de preventive – arest preventiv pentru 30 de zile.

Precizăm că la 10 noiembrie, magistrații au schimbat măsura preventivă de arest pe numele adjunctului suspendat din funcție al Procuraturii Generale, Ruslan Popov. El a primit 20 de zile de arest la domiciliu, după ce a s-a aflat o perioadă în custodia izolatorului CNA.

Sâmbătă, 9 octombrie, șeful adjunct suspendat al Procuraturii Generale (PG) Ruslan Popov, suspectat de îmbogățire ilicită, a fost reținut pentru 72 de ore în urma perchezițiilor efectuate la domiciliul său.

Procurorii anticorupție au deschis o cauză cu privire la îmbogățirea ilicită a șefului adjunct suspendat al Procuraturii Generale Ruslan Popov. Potrivit procurorului general interimar, Dumitru Robu, dosarul pe numele lui Ruslan Popov a fost pornit în rezultatul analizei informațiilor din investigațiile jurnalistice și probelor acumulate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.