Acasă Anticipate 2021 Partidul Legii și Dreptății s-a lansat în campanie: Programul electoral

Partidul Legii și Dreptății s-a lansat în campanie: Programul electoral

0

Partidul Legii și Dreptății a prezentat, astăzi, programul electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Evenimentul a avut loc în cadrul unei conferințe de presă.

Sloganul partidului este „Restartăm Moldova!”

Candidatul numărul 1 pe lista Partidului Legii și Dreptății, Mariana Durleșteanu, a declarat că Partidul Legii și Dreptății pledează pentru o economie puternică care va crește bunăstarea tuturor. 

Potrivit ei, doar în această manieră, statul își poate recăpăta încrederea atât a businessului, cât și a societății în întregime.

„Vom promova un model economic care să favorizeze producția autohtonă prin transferul de tehnologii și încurajarea exporturilor”, a menționat Mariana Durleșteanu.

Pe domeniul de sănătate, Partidul Legii și Dreptății are următoarele obiective: sistem de descentralizare medicală; infrastructura medicală în teritorii și anume CMF si OMF; procedura de obținere a licenței pentru vânzări a produselor farmaceutice mai simplă, cu respectarea normelor igienice prevăzute de legislație; dotarea spitalelor raionale (orășenești si sătești) cu aparataj modern de diagnosticare; salarii decente pentru personalul medical precum si personalul auxiliar.

Pe domeniul educației, obiectivele Partidului Legii și Dreptății sunt aprovizionarea bazei tehnico-materiale a grădinițelor și instituțiilor de învățământ; Program de stimulare a absolvenților instituțiilor de învățământ, educatori, învățători și profesori cu suplimente lunare la salariul de bază.

Pe domeniul Administrația Publice, Partidul Legii și Dreptății își propune să lichideze raioanele, care sunt rămășițe sovietice și nu aduc niciun folos.

Totodată, formațiunea își propune revizuirea competențelor ministerelor care sunt câte 3 foste ministere în unul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.