Acasă Anticipate 2021 VIDEO // Alexandru Jizdan despre MAI: ”Din guvernare în guvernare, de la...

VIDEO // Alexandru Jizdan despre MAI: ”Din guvernare în guvernare, de la un scrutin la altul, prea multe experimente au fost făcute asupra angajaților”

0

Din guvernare în guvernare, de la un scrutin la altul, prea multe experimente au fost făcute asupra angajaților MAI. O spune candidatul PDM la alegerile parlamentare anticipate, Alexandru Jizdan. În acest sens, fost ministru al Afacerilor Interne, a prezentat astăzi viziunea PDM privind dezvoltarea domeniului afacerilor interne și securității naționale, inclusă în planul de țară a formațiunii „Moldova altfel”.

„În perioada guvernării PDM, am fost numit ministru și am deținut această funcție 3 ani și jumătate. Nu-mi era străin domeniul. MAI a fost casa unde am crescut. Am avut noroc de oameni profesioniști implicați și dedicați meseriei”, a spus Secretarul general al PDM.

Potrivit lui Jizdan pentru toate categoriile de angajați ai MAI trebuie dezvoltate și implementate mai multe proiecte și programe, care sunt incluse în Planul de țară „Moldova altfel”.

„Angajații MAI trebuie protejați și respectați pentru a rămâne în sistem. Este nevoie de o analiză permanentă a factorilor de risc și implicarea conducerii MAI la eliminarea acestora. Salarii și spațiu locativ pentru angajați. Promovarea proiectelor care vor spori atractivitatea funcției în cadrul MAI, mai ales pentru începători. Absolvenții să beneficieze de condiții și salarii decente. Vom identifica soluții pentru majorarea salariilor începătorilor până la 10.000 de lei și vom continua proiectul de construcție a spațiilor locative”, a declarat dl Jizdan.

În context, fostul ministru al Afacerilor Interne și-a exprimat încrederea că echipa PDM va continua realizarea proiectelor importante pentru țară și cetățeni.

„Pentru ca aceste lucruri să se producă avem nevoie de susținerea oamenilor și de încrederea lor, iar împreună vom reuși să transformăm promisiunile în realizări”, a conchis Alexandru Jizdan.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.