Acasă Articol comercial Ofertă de nerefuzat! Obțineți 10% bonus la suplinirea contului prin BPay, inclusiv...

Ofertă de nerefuzat! Obțineți 10% bonus la suplinirea contului prin BPay, inclusiv la Moldpresa și Librarius Ⓟ

0

Loteria Națională păstrează bunele tradiții și v-a pregătit o surpriză excelentă împreună cu partenerii săi de încredere: BPay, Moldpresa și Librarius! Obțineți 10% bonus de până la 10 000 de lei la fiecare reîncărcare a contului pe 7777.md, prin sistemul de plăți BPay, la terminale sau portofele electronice, precum și la chioșcurile Moldpresa sau librăriile Librarius.

Promoția este valabilă pentru TOȚI clienții în perioada 8 noiembrie, ora 10:00 – 21 noiembrie, ora 23:59.

Grăbiți-vă să profitați de ofertă și să obțineți câștiguri pe cinste! Bilete electronice ascund sume de până la 10 000 000 de lei. Iar dacă sunteți pasionat de sport, puteți dobândi profit din mizele plasate corect pe 7777.md – singurul site autorizat de pariuri sportive din Moldova.

Luați-vă bonusul și încercați-vă norocul pe 7777.md datorită partenerilor de încredere: sistemul de plăți Bpay, compania Moldpresa și rețeaua de librării Librarius!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.