Acasă Politic Octavian Țîcu, demis din funcția de președinte interimar al PMP

Octavian Țîcu, demis din funcția de președinte interimar al PMP

0

Liderul Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, a fost demis astăzi din funcția de președinte interimar al filialei R. Moldova a Partidului Mișcarea Populară (PMP) din România. Se întâmplă în urma unde decizii adoptate încă pe 22 septembrie curent, de către Consiliul Executiv Național al Partidului Mișcarea Populară, la propunerea președintelui partidului Cristian Diaconescu.

Octavian Țîcu a fost ales președinte al filialei Partidului Mișcarea Populară din Republica Moldova în luna mai a anului curent.

În același timp, Octavian Țîcu este unul dintre cei mai aprigi critici a președintei Maia Sandu și guvernării PAS.

Recent, însă liderul PMP, Cristian Diaconescu, a declarat că Maia Sandu e cel mai bun partener pe care poate să-l aibă România în R. Moldova. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.