Acasă Uncategorized Oamenii de știință au numit viteza optimă de mers pe jos pentru...

Oamenii de știință au numit viteza optimă de mers pe jos pentru longevitate

0

Contrar opiniei mai multor sportivi, mersul obișnuit este o modalitate eficientă de a menține sănătatea.

Experții principali susțin că el ajută nu numai la pierderea în greutate, ci și în cazul diferitor afecțiuni, inclusiv probleme de inimă și hipertensiune arterială, scrie profile.ru

Potrivit unui studiu publicat în British Journal of Sports Medicine, mersul regulat într-un ritm rapid poate crește speranța de viață. Mai exact, s-a constatat că acesta lucru este asociat cu reducerea cu 24% a riscului de „deces din toate cauzele”. Mersul rapid înseamnă o viteză de mers pe jos de cel puțin 7 km/h. Printre principalele avantaje ale unei astfel de activități, se numără reducerea riscului de boală coronariană.

Potrivit oamenilor de știință, aceasta scade cu 19% la efectuarea plimbărilor de 30 de minute de cinci ori pe săptămînă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.