Acasă Anticipate 2021 Membrii AUR, Valeriu Munteanu și Vlad Bilețchi, au votat alături de diasporă:...

Membrii AUR, Valeriu Munteanu și Vlad Bilețchi, au votat alături de diasporă: Am decis să fim solidari

0

Membrii AUR, Valeriu Munteanu și Vlad Bilețchi, se află acum în Italia, alături de diaspora de acolo. Astfel, membrii AUR au decis să fie solidari cu moldovenii din Roma.

„Roma, Italia. Am decis să fim astăzi în Italia la cele mai aglomerate secții de votare, solidari cu basarabenii noștri care stau în rânduri kilometrice pentru ași exercita dreptul la vot.

Colega noastră Victoria Grosu Vremeş a votat deja pentru un viitor de AUR al Basarabiei la sânul României”, a scris Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Vlad Bilețchi a surprins imagini de la o secție de votare unde în jurul orei 08:30 se formase deja un rând lung de oameni care așteptau să voteze. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.