Acasă Social O tânără s-ar fi aruncat în gol de la etajul 15 al...

O tânără s-ar fi aruncat în gol de la etajul 15 al unui bloc din sectorul Buiucani al capitalei

0

O tânără de 24 de ani a decedat, după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul 15 al unui bloc din sectorul Buiucani al capitalei. Tragedia a avut loc ieri, 16 aprilie, în jurul orei 22:00. Tânăra a lăsat un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook, scrie unimedia.info

„În cadrul documentării s-a stabilit identitatea tinerii, aceasta s-a dovedit a fi în vârstă de 24 de ani. S-a aruncat în gol de la etajul 15 al blocului, iar la examinarea de către medicul legist urme de violență nu au fost depistate decât cele caracteristice căderii de la înălțime.

Pe caz inițiată a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce a făcut-o pe tânără să recurgă la așa gest”, a declarat ofițerul de presă al Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Tânăra a lăsat un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook.

„Să mă iertați pentru tot, toate. Nu am fost perfectă deloc, am supărat mulți oameni chiar pe care au ținut la mine cu adevărat sau poate și m-au iubit! Îmi cer iertare de la toți oamenii care m-au ajutat mă rog de mă iertați. Pentru că am devenit un parazit al societății cheltui bani și nimic nu fac. Îmi dau seama că fac un păcat foarte mare. Vă rog mult nu învinuiți pe nimeni, eu sunt vinovată pentru psihica mea. Mă doare tot”, a scris tânăra pe pagina sa de Facebook.

„Mihaela nu mai este printre noi. A fost decizia ei să părăsească această lume. Apropiații ei se ocupă de pregătirile pentru ultimul ei drum și nu pot răspunde la mesaje și apeluri.

Putem doar să ne rugăm pentru sufletul ei”, au scris apropiații tinerei.

Screenshot

În 2019, tânăra a fost lovită pe trecerea de pietoni, în sectorul Ciocana, și a fost transportată la spital în stare de inconștiență. Ulterior, aceasta a suferit mai multe operații la creier.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.