Acasă Social Guvernarea Dodon (Chicu) ASCUNDE informații / Un medic anestezist-reanimatolog care a resusciat...

Guvernarea Dodon (Chicu) ASCUNDE informații / Un medic anestezist-reanimatolog care a resusciat un pacient bolnav este INFECTAT cu coronavirus

0

Un medic din secția de reanimare de la Spitalul Clinic Republican a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19.

Informația a fost confirmata pentru PRO TV de directorul Spitalului Clinic Republican, Ciubotaru Anatol.

„Doctorul era de garda când starea pacientei s-a agravat și a fost nevoit sa o treacă la respirație dirijata, a intubat-o. Dupa cum descriu cei din China, Coreea, acesta este cel mai riscant moment când poate sa se molipsească medicul, atunci când are loc intubarea pacientului”, ne-a spus directorul Spitalului Clinic Republican.

Ciubotaru Anatol spune ca medicul primește tratament, iar starea acestuia este de gravitate medie, cu dinamica usor pozitiva.


„Medicii care au fost in acea tura sunt in carantina. Sase la numar. Medicul era in costum de protectie, insa, si-a scos ochelarii de pe ochi, caci i-au transpirat. Probabil in aceasta perioada s-a transmis virusul”, spune Ciubotaru Anatol.

sursa: protv.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.