Acasă Social O tânără, bătută până la moarte la Cricova

O tânără, bătută până la moarte la Cricova

0

O tânără a fost bătută până la moarte de către un tânăr, care, ca să ascundă urmele, a aruncat cadavrul într-o mină. Trupul neînsuflețit al victimei a fost găsit în data de 5 aprilie, în localitatea Cricova, municipiul Chișinău.

Surse apropiate anchetei ne-au comunicat că este vorba despre o tânără în vârstă de 36 de ani, iar pe suprafața cadavrului, medicii legiști au depistat mai multe semne de moarte violentă caracteristice maltratării.

Totodată, aceleași surse au ținut să menționeze că în acest caz, oamenii legii au reținut un tânăr în vârstă de 29 de ani, anterior certat cu legea, care este bănuit că ar fi ucis tânăra.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.