Acasă Social VIDEO // Trei bărbați, prinși beți la volan în raioanele Telenești și...

VIDEO // Trei bărbați, prinși beți la volan în raioanele Telenești și Nisporeni

0

Trei bărbați de 29, 47 și 53 de ani au fost reținuți de oamenii legii după ce aceștia au fost prinși beți criță la volan.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, primul caz a fost înregistrat în localitatea Ciulucani, raionul Telenești, unde tânărul de 29 de ani, care se afla la volanul unui automobil de marca Opel, a fost reținut după ce oamenii legii au stabilit că acesta avea o concentraţie de 1,41 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Un alt bărbat de 53 de ani, în stare de ebrietate avansată, a fost stopat în aproprierea satului Șișcani, raionul Nisporeni. Acesta conducea o mașină de marca Toyota, iar în aerul expirat, bărbatul avea o concentrație de 1,29 mg/l vapori de alcool.

Tot în raionul Nisporeni, pe strada Ștefan cel Mare, șoferul unui automobil de marca Vaz a fost oprit pentru verificări. În urma testării, conducătorul auto de 47 de ani avea o concentrație de 1,04 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.