Acasă Social O mașină a ars în totalitate pe strada Calea Orheiului

O mașină a ars în totalitate pe strada Calea Orheiului

0

În seara zilei de 19 aprilie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pe strada Calea Orheiului 112/1 din capitală pentru a stinge un autovehicul de model Dacia Logan cuprins de flăcări.

La fața locului, pentru intervenție, a fost trimis un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Salvatori și Pompieri sectorul Rîșcani. Ajunși acolo, salvatorii au stabilit că autovehiculul este total cuprins de flăcări. Pompierii au reușit lichidarea arderii.

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Focul a nimicit în totalitate mașina. Circumstanțele și cauza producerii arderii urmează a fi stabilite de specialiști.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 63 situații de risc, dintre care stingerea a 8 incendii și 42 focare de vegetație . În 4 cazuri angajații IGSU au prevenit producerea incendiilor.

Este posibil ca imaginea să conţină: maşină, cer şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: maşină, copac şi în aer liber


Este posibil ca imaginea să conţină: plantă şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: maşină şi în aer liber
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

sursa foto: Город без маршруток

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.