Acasă Diverse Nokia cărămidă revine: Cât costă și ce îmbunătățiri are celebrul telefon

Nokia cărămidă revine: Cât costă și ce îmbunătățiri are celebrul telefon

0

Nostalgicii vor aprecia inițiativa celor de la Nokia de a readuce pe piață celebrul telefon al anilor 2000, care devenise un simbol al evoluției tehnologiilor. Puțini au fost cei care au putut afirma că 6310 s-a stricat, acest gadget fiind recunoscut drept cel mai trainic telefon al tuturor timpurilor, transmite SafeNews.md cu referire la ea.md.

Dacă unii au așteptat cu sufletul la gură lansarea noului iPhone, atunci Nokia 6310 va trezi nostalgia celor care își trăiau adolescența în 2002, anul în care a fost lansat celebrul telefon mobil „cărămidă”.

Acest telefon este lansat anul acesta pentru a marca 20 de ani de la apariția primului Nokia 6310.

Noul model se poate lăuda cu un display color, o cameră foto bună și, desigur, inegalabilul joc „Snake”.

Și în prezent, acesta are cea mai rezistentă baterie, care se menține preț de câteva săptămâni.

Noul model 6310 este în două culori (negru și galben), costă 60 de dolari și este dovada perfectă că ne distram de minune și înainte de a apărea TikTok sau Instagram.

Cine dintre voi a avut primul său telefon mobil un Nokia 6310? Cât a rezistat? Sau încă e „în viață”?

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.