Acasă Politic Nicu Popescu a discutat cu ambasadorul Republicii Azerbaidjan, Gudsi Osmanov, relațiile bilaterale...

Nicu Popescu a discutat cu ambasadorul Republicii Azerbaidjan, Gudsi Osmanov, relațiile bilaterale moldo-azere

0

Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării europene Nicu Popescu l-a primit la ministerul de externe pe ambasadorul Republicii Azerbaidjan Gudsi Osmanov.

În cadrul întrevederii oficialii au discutat subiectele actuale de pe agenda relațiilor bilaterale moldo-azere, în special perspectivele promovării dialogului politic și dezvoltării cooperării în domeniile comercial-economic și cultural-umanitar.

Totodată, părțile au reiterat interesul reciproc pentru organizarea vizitelor de nivel înalt, stimularea comerțului bilateral, a investițiilor și importanța extinderii cadrului juridic în domeniile de interes reciproc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.