Acasă Uncategorized Nichiforciuc, dezvăluiri despre Costiuc: Lua masa cu oameni din conducerea PD, unde...

Nichiforciuc, dezvăluiri despre Costiuc: Lua masa cu oameni din conducerea PD, unde primea indicații și alte lucruri

0

Liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, primea indicații de la liderii Partidului Democrat în anii 2018-2019, având întâlniri cu aceștia într-un restaurant de lângă sediul formațiunii politice, susține deputatul neafiliat Eugen Nichiforciuc.

Nichiforciuc a declarat joi, în cadrul unei emisiuni de la postul N4, că îl cunoaște bine, personal, pe Vasile Costiuc, cu care chiar a luat masa de nenumărate ori în perioada anilor 2018-2019.

„Întrebați-l pe domnul Costiuc de câte ori, în anii 2018-2019, când PD se afla la guvernare, s-a văzut cu mine în restaurantul Tbilisi? De câte ori s-a văzut cu mine și ce discuta cu unii din conducerea PD la acea masă. Cu ce venea și cu se ducea?”, a declarat Nichiforciuc.

„Ar trebui întrebat cu cine s-a văzut, periodicitatea acestor întâlniri, dacă a primit sau n-a primit ceva. Cu care indicații se ducea acolo, că doar nu dădea indicații acolo. Întrebați-l pe domnul Costiuc cum brusc s-a dezamăgit de funcția de primar al orășelului de corturi în timpul protestelor Platformei DA. Să vă povestească cum s-a dezamăgit într-o săptămână…”, a mai spus Nichiforciuc.Carmez – retete clasice!Узнать больше

Vasile Costiuc nu a comentat deocamdată declarațiile lui Nichiforc.

cotidianul.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.