Acasă Alegeri 2020 VIDEO // Gesturi indecente și cuvinte necezurate: Susținătoarele lui Igor Dodon, filmate...

VIDEO // Gesturi indecente și cuvinte necezurate: Susținătoarele lui Igor Dodon, filmate în timp ce atacă în stradă

1

Cuvinte necenzurate, gesturi indecente, iar ziarele concurenților electorali – rupte și aruncate în stradă. Este comportomen unor susținători ai candidatului „independent” Igor Dodon, care au atacat susținătorii Maiei Sandu.

Incidentul a fost filmat la intersecția străzilor Ismail și Cantemir din capitală și plasat pe o rețea de socializare.

Vedeți imaginile video mai jos.

Amintim că alegerile prezidențiale vor avea loc pe 1 noiembrie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

  1. E un semnal serios pt PG, CEC si ministerul culturii. De unde apar aceste mesaje si gesturi de ură. Experții independenți susțin că OȘU este culoarea celui rău. Spunea și Ion Creangă în una din povești despre Harp Alb – să te ferești de Omul Roșu.. Iată că povestea are altă confirmare. RSRM susține fățiș un ,,candidat independent, ce tolerează ura și nu asigură respectarea de iure art 10 din Constituție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.