Acasă Sport Neymar vorbește despre ce l-a revoltat: ”Nu puteam să nu reacționez când...

Neymar vorbește despre ce l-a revoltat: ”Nu puteam să nu reacționez când alții ignoră ce se petrece. Rasismul există!”

0

Neymar a fost extrem de afectat de incidentul rasist din partida dintre PSG și Marseille – brazilianul susține că a fost insultat de adversarul său, Alvaro Gonzalez, care l-ar fi înjurat și l-ar fi numit „maimuță”. 

Neymar a fost eliminat și ar putea primi o sancțiune foarte aspră, cel puțin 7 etape de suspendare.  Dar starul lui PSG își asumă gestul și a postat un mesaj în care vorbește pe larg despre ce a simțit pe teren. 

„Ieri m-am revoltat. Am fost pedepsit cu cartonașul roșu pentru că am vrut să-l lovesc pe cel care m-a insultat.

M-am gândit că nu pot să nu reacționez atunci când cei responsabili nu iau nicio măsură și ignoră ceea ce s-a petrecut.

Văzând ce a urmat, sunt întristat de sentimentele de ură care apar în asemenea momente când ne pierdem cumpătul.

Neymar: ”Eu pot sta cu fruntea sus!”

Ar fi trebuit să trec cu vederea acest fapt? Nu știu încă…Acum, la rece, aș spune că da. Dar nu pot să ignor faptul că eu și colegii mei am cerut intervenția arbitrilor și nu am fost băgați în seamă. Asta e problema!

Eu îmi accept pedeapsa pentru că trebuia să rămân adeptul fotbalului curat. Dar sper ca cel care m-a ofensat să fie pedepsit.

Rasismul există! Dar trebuie să-l oprim!

Tipul a fost un prost. Și eu m-am purtat ca un prost pentru că m-am lăsat târât în acest incident. Dar eu pot sta cu fruntea sus azi,” au fost câteva dintre cuvintele brazilianului.

Incidentul a provocat reacții diverse, iar ambele cluburi și-au apărat jucătorii. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.