Acasă Sport Tripleta stelară a lui PSG poate deveni doar pereche! Conducerea pariziană se...

Tripleta stelară a lui PSG poate deveni doar pereche! Conducerea pariziană se gândește să renunțe la unul din cei trei

0

Cota de piață a lui Neymar a scăzut drastic în ultimii trei ani.  Vedeta sud-americană valora 180 de milioane de euro spre sfârșitul lui 2018, iar acum este cotat la 100 de milioane de euro de către site-ul de specialitate Transfermarkt.

PSG se gândește să renunțe la Neymar la vară

Recent, acesta a lăsat de înțeles că devine copleșit de criticile tot mai recente din ultimul timp. În cel mai recent interviu, Neymar declara că nu știe dacă mai are forța mentală de a mai juca fotbal. Declarația i-ar fi îngrijorat considerabil pe cei de la PSG, care iau acum în considerare o posibilă despărțire.

Este varianta vehiculată de publicația catalană El Nacional, conform căreia conducerea pariziană nu este mulțumită de ultimele evoluții ale brazilianului și se gândesc la varianta de a-l lăsa să plece la vară, asta și pentru a recupera măcar o parte din investiția uriașă. 

O astfel de decizie din partea celor de la PSG ar fi foarte sensibilă, întrucât unul dintre motivele venirii lui Lionel Messi pe Parc des Princes a fost reunirea cu fostul său coechipier de la Barcelona.

Jeremy Rothen l-a criticat dur pe Neymar după ultimele declarații ale brazilianului

La PSG este cunoscut faptul că jucătorii primesc anual bonusuri de conduită, dacă aceștia respectă mai multe condiții, precum punctualitatea la antrenamente, conduita în presă, comportamentul prietenos cu fanii, dar și altele. 

În lumina ultimelor declarații date de Neymar, în care spunea că nu crede că mai are puterea mentală să fie fotbalist, Jeremy Rothen l-a criticat și a precizat că brazilianul ar trebui lipsit de bonusul în valoare de 375,000 de euro. 

„Neymar este un jucător fabulos atunci când e pregătit din punct de vedere fizic. Problema este că acum se află într-o pasă proastă. Și asta reprezintă un lucru teribil pentru PSG. Îi lipsește curajul. Iubirea pe care i-o poartă Braziliei este clară, vrea să câștige Cupa Mondială. Ultima lui șansă va fi în Qatar, un an de acum încolo.

Dar, trebuie să vă amintesc de atribuțiile lui. Când ești un jucător de nivelul lui, nu poți spune asta. Sper că nu o să-i dea un bonus de conduită pentru declarații precum acestea. Trebuie să îți îndeplinești responsabilitățile”, a explicat fostul jucător al lui PSG, conform publicației spaniole Marca.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.