Acasă Sport Neymar a făcut primul pas pentru a juca din nou împreună cu...

Neymar a făcut primul pas pentru a juca din nou împreună cu Leo Messi. Decizia brazilianului

0

Neymar (29 de ani), protagonistul celui mai scump transfer din istoria fotbalului, nu renunță la visul de a juca din nou alături de Leo Messi. Potrivit presei spaniole, brazilianul a întrerupt negocierile pentru prelungirea contractului cu PSG și este tot mai aproape de o revenire la Barcelona, scrie Digi Sport.

„Neymar va juca alături de Messi, dar nu la PSG, ci la Barcelona”, anunța fostul agent al brazilianului, Andre Cury, în urmă cu două săptămâni. Și se pare că starul campioanei din Ligue 1 a făcut primul pas în vederea unei întoarceri spectaculoase pe Camp Nou.

Neymar a pus „pe hold” negocierile cu PSG. Presa iberică susține că brazilianul e tot mai aproape de Barcelona

Conform Marca, Neymar a stopat tratativele cu oficialii lui PSG pentru reînnoirea acordului scadent în vara anului 2022. Joan Laporta este pregătit să-i satisfacă orice condiție lui Leo Messi pentru a continua la Barcelona, iar argentinianul este tot mai aproape de a semna prelungirea cu gruparea catalană. Astfel, un cuplu Neymar-Messi pe Parc des Princes devine tot mai improbabil, iar decarul parizienilor știe acest lucru.

Atacantul ar accepta chiar și o reducere salarială față de ceea ce încasează la Paris, doar pentru a face din nou echipă cu Leo Messi. Mutarea este posibilă și pe placul lui Joan Laporta, susține același Andre Cury.

„Cred că Laporta este un președinte foarte bun pentru Barcelona și poate să îi aducă din nou împreună. Aș fi foarte fericit să se reunească. Neymar are ușile deschise la Barcelona, catalanii știu că au greșit și chiar și el însuși a recunoscut-o ulterior”, a spus Cury

În ultimul meci de campionat, PSG a pierdut contra lui Lille, scor 0-1, iar Neymar, titular în echipa lui Mauricio Pochettino, nu a prins finalul jocului pe teren. Eliminat în minutul 90, brazilianul „a sărit la gâtul” lui Tiago Djalo pe tunelul de la vestiare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.