Acasă Politic Nemerenco, după ce PSRM i-a cerut demisia: Convulsii bolnave

Nemerenco, după ce PSRM i-a cerut demisia: Convulsii bolnave

0

Un nou scandal politic a izbucnit între socialiști și opoziție după ce PSRM i-a cerut demisia Alei Nemerenco, după ce socialiștii au cerut Ministerului Sănătăţii să anuleze ordinul prin care i-a fost oferită ilegal diploma de master consilierei prezidențiale. În acest sens, reacția ex-ministrei Sănătății nu a lăsat mult de așteptat, aceasta a venit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook.

”Nu o să discut legalitatea diplomelor mele cu deputați care se complac în rol de circari ambulanți în loc să muncească pentru oameni și se pricep doar la trafic de influență în domeniul farmaceutic și al drogurilor. Nu sunt sigură dacă ei pot scrie o dictare pentru clasa II fără greșeli. 
Și nici nu o să fac reacții la convulsiile lor bolnave, deoarece interesul meu este să aducem vaccinul necesar în cantitate suficientă, echipamente medicale, să ajutăm medicii, oamenii. Asta voi continua să fac, oricât de tare vor încerca să mă denigreze. Răzbunările personale ale unora la care le oprisem în 2019 schemele sunt problema lor. Pe când grija mea – oamenii și cum putem ieși din criză cât mai repede.
Iar la „diverse”, pot doar menționa că în noiembrie 2007, la momentul primirii disputatelor diplome, 4 din cei 7 profesori ai Școlii de Management în Sănătate Publică dețineau deja titlul de doctori în științe medicale, 1 – titlul de master obținut la London School of Hygiene & Tropical Medicine, iar eu finalizasem în vara lui 2007 patru ani de doctorantură, după care în 2008 am susținut teza de doctor în științe medicale. În rest, lăsați procuratura să prindă miliardarii fugari, prieteni de-ai voștri, iar evaluarea să o facă specialiștii, nu cei care le-ați spus voi „fas”. 
În medicină studiile sunt puțin altfel decât la alte specialități, iar masterat nu există cu excepția managementului și sănătății publice, o instruire suplimentară și nu obligatorie. 
Sănătate multă să aveți! Și mulțumesc pentru miile și miile de încurajări pe care le-am primit în aceste săptămâni în care toate tunurile propagandei cu steluță roșie sunt puse pe mine. Dacă aș fi fost ca și ei, vă asigur că mă lăudau, sau pur și simplu nu mă luau în seamă.
Ce nu ne omoară, ne face mai puternici. 
Vă îmbrățișez, dragi și frumoși oameni! O să reușim. Va fi și la noi odată și odată bine”, a declarat Nemerenco.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.