Acasă Sport EURO 2020: Anglia, amendată pentru incidente produse de suporteri la meciul cu...

EURO 2020: Anglia, amendată pentru incidente produse de suporteri la meciul cu Danemarca. Hațegan a fost arbitru de rezervă

0

Federaţia engleză de fotbal (FA) a primit o amendă de 30.000 de euro din partea UEFA pentru incidentele provocate de suporterii săi în cursul partidei Anglia – Danemarca (2-1 după prelungiri) din semifinalele EURO 2020, disputată pe stadionul Wembley din Londra, informează EFEE.

Într-un comunicat postat pe site-ul său oficial, UEFA a precizat că membrii Comisiei de Etică şi disciplină a forului continental au decis să amendeze FA pentru utilizarea de lasere şi artificii în timpul meciului, precum şi pentru „tulburări” în timpul intonării imnurilor naţionale.

Românul Ovidiu Haţegan a fost al patrulea oficial la semifinala Anglia-Danemarca, în timp ce Sebastian Gheorghe, arbitru asistent de rezervă, potrivit Agerpres.

Anglia, care a cucerit un singur trofeul major în istoria sa, Cupa Mondială în 1966, va înfrunta selecţionata Italiei în finala EURO 2020, programată duminică seara (22:00 – ora României), tot pe stadionul Wembley.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.