Acasă Politic Munteanu: „Gațcan a fost snopit în bătaie”. „Sunt toate dovezile”

Munteanu: „Gațcan a fost snopit în bătaie”. „Sunt toate dovezile”

0

Deputatul socialist Ștefan Gațcan ar fi fost „snopit în bătaie” în perioada în care era de negăsit, după ce a anunțat că părăsește PSRM în favoarea Pro Moldova, susține deputatul Platformei DA Igor Munteanu.

Munteanu a declarat, în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, că acest caz „a fost o istorie de dramă parlamentară”, scrie cotidianul.md.

„Este pentru prima dată în istoria legislativului din Chișinău când un deputat este sechestrat, bătut și influențat să-și schimbe depozițiile, să semneze niște scrisori, este scos din țară, este comutat cu sprijinul SPPS-ului, adus înapoi, ținut sub escortă de către deputații din Partidul Socialiștilor, în condițiile în care există depoziția neretrasă de la procuratură, în condițiile în care toate aceste lucruri – influențarea deciziilor și voinței unui parlamentar – este o crimă”, a menționat Munteanu.

El insistă că Gațcan „a fost snopit în bătaie” și că „sunt toate dovezile în acest sens”.

„În ciuda acestor delicte care s-au adunat în această cauză, pe masa procurorului, nu am văzut nicio acțiune din partea lor. Eu nu știu dacă au fost chemați cei care l-au snopit în bătaie pe bietul Gațcan, dacă i-au chemat la procuratură și li s-a cerut să răspundă la niște întrebări”, a mai spus deputatul.

Ștefan Gațcan nu a apărut în fața presei după epopeea în care a fost implicat la începutul lunii iulie, el limitându-se la a comunica prin niște declarații apărute pe pagina sa de Facebook.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.