Acasă Sport Moto: Britanicul Sam Lowes (Kalex), învingător la clasa Moto2 a Marelui Premiu...

Moto: Britanicul Sam Lowes (Kalex), învingător la clasa Moto2 a Marelui Premiu al Franţei

0

Pilotul britanic Sam Lowes a câştigat cursa de la clasa Moto2 a Marelui Premiu al Franţei, duminică, în cadrul Campionatului Mondial de motociclism viteză, disputat pe circuitul Bugatti din Le Mans, transmite AFP.

Lowes a profitat de căzătura conaţionalului său Jake Dixon, cu patru tururi înainte de finiş, pentru a trece primul linia de sosire cu un avans de 3sec822/1000 faţă de australianul Remy Gardner (Kalex) respectiv 4sec184/1000 faţă de italianul Marco Bezzecchi (Kalex).

În clasamentul de la clasa Moto2, după 10 din cele 15 curse ale sezonului, italianul Luca Marini se menţine în frunte cu 150 puncte, urmat de conaţionalii săi Enea Bastianini 135 puncte, Marco Bezzecchi 130 puncte, britanicul Sam Lowes 128 puncte etc.

La clasa Moto3, victoria i-a revenit italianului Celestino Vietti (KTM), urmat de conaţionalul său Tony Arbolino (Honda) la 142/1000 şi de spaniolul Albert Arenas (KTM) la 198/1000. Vietti, 18 ani, a semnat a doua sa victorie din acest an.

În clasamentul clasei Moto3, pe primul loc se află spaniolul Albert Arenas (135 puncte), urmat de japonezul Ai Ogura (129 puncte), Celestino Vietti (119 puncte), Tony Arbolino (115 puncte) etc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.