Acasă Sport Portarul echipei Sheriff Tiraspol, convocat în premieră la naționala Greciei

Portarul echipei Sheriff Tiraspol, convocat în premieră la naționala Greciei

0

Georgios Athanasiadis a fost convocat la echipa națională a Greciei pentru prima dată în carieră, la 28 de ani. Fotbalistul născut în Salonic nu are convocări nici măcar la naționala U21 a Greciei, informează SafeNews.md cu referire la DigiSport.

Gergios Athanasiadis a fost desemnat de UEFA jucătorul etapei. Acesta avut 11 parade senzaționale la șuturile pe poartă ale madrilenilor.

În total, Realul a șutat de 31 de ori spre poarta lui Athanasiadis. El a ghicit și directia penalty-ului transformat de Benzema, dar nu a reușit să îl salveze. De remarcat este că acel meci a fost abia al doilea al lui Athanasiadis în grupele Champions League.

Sheriff a produs surpriza acestei săptămâni, echipa din Tiraspol a învins Real Madrid în a doua etapă a Ligii Campionilor cu scorul de 2 la 1. Datorită acestui rezultat, „viespile” se clasează pe locul întâi în grupa D, acumulând șase puncte.

Următorul meci pe care Sheriff Tiraspol îl va disputa în Liga Campionilor va fi împotriva campioanei Italiei, Inter Milano, în data de 19 octombrie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.