Acasă Politic Momentul în care premierul Ungariei tușește cu mâna la gură și în...

Momentul în care premierul Ungariei tușește cu mâna la gură și în secunda următoare îi strânge mâna lui Ion Chicu // FOTO

0

Premierul Ungariei, Viktor Orban, aflat astăzi într-o vizită la Chișinău, a fost surprins tușind în repetate rânduri de la tribună, în timpul conferinței susținute împreună cu premierul Ion Chicu.

Orban a tușit de câteva ori și peste câteva secunde a dat mâna cu Ion Chicu. Și asta în pofida recomandărilor atât de intens mediatizate în contextul epidemiei de COVID-19. Or, una dintre recomandările pentru evitarea transmiterii infecției este evitarea tușitului în palmă și a contactului fizic cu alte persoane, mai ales dacă nu v-ați spălat pe mâini după aceasta.

Viktor Orban
Viktor Orban
Viktor Orban Chicu
Orban Chicu

sursa: jurnal.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.