Acasă Economic Moldovagaz a achitat Gazpromului 50% pentru gazul din luna martie

Moldovagaz a achitat Gazpromului 50% pentru gazul din luna martie

0

S. A „Moldovagaz” a achitat întreaga sumă de 43 de milioane de dolari pentru consumul de gaze naturale din prima jumătate a lunii martie. Despre aceasta anunță directorul general al companiei, Vadim Ceban.

„SA „Moldovagaz” a plătit integral „Gazprom-ului” pentru livrările curente de gaze în prima jumătate a lunii martie (50%). În decurs de o săptămână, compania a transferat 43 de milioane de dolari furnizorului. Vreau să-mi exprim recunoștința față de consumatorii noștri și, de asemenea, să subliniez rolul guvernului și al conducerii întreprinderilor de combustibil și energie în primirea la timp a fondurilor necesare”, a menționat Ceban.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.