Acasă Justiţie Modificările în structura sistemului Procuraturii, propuse de Stoianoglo – aprobate de CSP

Modificările în structura sistemului Procuraturii, propuse de Stoianoglo – aprobate de CSP

0

Membrii Consiliului Superior al Procurorilor au aprobat modificările în structura sistemului Procuraturii, propuse de procurorul general Alexandr Stoianoglo.

Staful de personal al Procuraturii municipiului Chișinău a fost modificat prin instituirea a două funcții de conducere:

  • adjunct al procurorului șef a Procuraturii Municipiului Chișinău, șef al oficiului reprezentare învinuiri în instanța de judecată;
  • adjunct al procurorului șef a Procuraturii Municipiului Chișinău, șef adjunct al oficiului reprezentare învinuiri în instanța de judecată.

Consiliul Superior al Procurorilor a decis să majoreze funcțiilor de procuror în cadrul Procuraturii municipiului Chișinău cu trei unități din contul reducerii a cinci funcții de adjunct al procurorului-șef, șef adjunct din cadrul oficiilor Botanica, Buiucani, Centru, Ciocana și Râșcani.

Totodată, a fost stabilit că Adunarea Generală a Procurorilor se va desfășura pe 1 iulie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.