Acasă Sport Ministerul Sănătății nu a știut inițial cu ce avion a venit femeia...

Ministerul Sănătății nu a știut inițial cu ce avion a venit femeia infectată cu coronavirus? Inițial a zis că din Bologna, apoi a rectificat

0

Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale vine cu o rectificare după ce a anunțat că femeia infectată cu coronavirus a ajuns la Chișinău pe cursa Bologna – Chișinău. Mai exact, ministerul și-a rectificat propriul comunicat și a precizat că femeia s-a aflat la bordul aeronavei care a efectuat cursa Milano – Chișinău și nu Bologna – Chișinău, transmite zdg.md.

„MSMPS solicită tuturor pasagerilor cursei Wizzair, W6 3796, Milano-Chișinău, aterizată azi la ora 11.47, să rămână izolați la domiciliu și să informeze imediat medicul de familie pentru a fi examinați și monitorizați.

MSMPS, în comun cu Poliția de Frontieră și Agenția Națională pentru Sănătate Publică sunt în proces de colectare a datelor pasagerilor de pe această cursă și astăzi vor fi plasați în carantină, conform recomandărilor OMS”, a precizat ministerul.

Totodată, tabelul online al zborurilor arată că ambele curse au aterizat pe aeroportul Internațional Chișinău la o distanță de 18 min.

Avionul de pe cursa Bologna – Chișinău a aterizat pe aeroportul Internațional Chișinău la ora 11.29 iar avionul de pe cursa Milano – Chișinău a aterizat la ora 11.47.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a informat astăzi, 7 martie, despre primul caz confirmat de infectare prin coronavirus de tip nou în Republica Moldova. Este vorba despre o femeie, revenită azi din Italia, în vîrsta de 48 ani. Laboratorul ANSP va efectua o probă suplimentară de reconfirmare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.