Acasă Economic Ministerul Finanțelor: Peste 4400 de persoane ar urma să beneficieze de indemnizații...

Ministerul Finanțelor: Peste 4400 de persoane ar urma să beneficieze de indemnizații unice de 16 mii lei

0

Peste 4400 de persoane ar urma să obțină o indemnizație unică din partea statului de 16 mii de lei. Un proiect de hotărâre ar urma să fie elaborat de Ministerul Finanțelor, iar ulterior propus spre examinare Guvernului.

Potrivit unui anunț al Ministerului, întru asigurarea realizării prevederilor Legii cu privire la instituirea unor măsuri pe perioada stării de urgență în sănătate publică, se propune alocarea a 71,2 mln. lei din fondurile de urgență ale Guvernului.

Solicitările cu privire la alocarea surselor financiare au fost înaintate de către mai mulți reprezentanți ai administrației publice centrale și autorităților publice locale.

În total, de indemnizație ar urma să beneficieze 4451 de persoane.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.