Acasă Justiţie Militarii suspectaţi de omorul din Parcul Valea Trandafirilor rămân în arest

Militarii suspectaţi de omorul din Parcul Valea Trandafirilor rămân în arest

0

Cei doi militari care ar fi omorât în bătaie un tânăr de 21 de ani în parcul Valea Trandafirilor din Capitală rămân în arest preventiv în Penitenciarul numărul 13. Curtea de Apel Chişinău a respins demersul avocaţilor, care au cerut cercetarea în libertate a suspecţilor.

Astfel, a fost menţinută hotărârea magistraţilor Oficiului Ciocana al Judecătoriei, care a decis plasarea lor în izolator.

Omorul pentru care sunt învinuiţi cei doi soldaţi a fost comis în data de 2 ianuarie, însă a fost descoperit abia a doua zi. Suspecţii l-ar fi bătut cu bestialitate pe tânărul de 21 de ani şi l-ar fi lăsat să zacă în parc. 

În momentul în care ar fi plecat de la locul infracţiunii, victima era încă în viaţă, dar s-a stins după câteva ore. Soldaţii făceau serviciul militar la Brigada de Infanterie Motorizată de pe strada Vasile Lupu din capitală.

Potrivit Ministerului Apărării, în acea perioadă, cei doi se aflau în concediu, în afara unității militare. Dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă până la 20 de ani de pușcărie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.