Acasă Politic Mesajul președintei Sandu către deputații noi aleși: ”Din acest moment, declar toleranță...

Mesajul președintei Sandu către deputații noi aleși: ”Din acest moment, declar toleranță zero corupției”

0

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj pentru deputații noi aleși. Declarațiile au fost făcute la tribuna Parlamentului, iar printre mesajele importante au fost: ”Declar toleranța zero corupției” și ”În câteva zile va fi format noul Guvern”.

„Acum e datoria noastră pentru a munci întru realizarea nevoilor. După atâtea eșecuri, macar acum la 30 de ani de Independență, este timpul să construim un stat care să lucreze cu adevărat în folosul oamenilor. Este timpul unei adevărate revoluții, cu cetățeanul pus în centru. Îi felicit pe deputații care au devenit deputați. Cetățenii trebuie să se poată identifica cu deputații lor. Noul legislativ ne dă încredere că totul se poate schimba. Parlamentarii trebuie să fie un exemplu demn pentru toți cetățenii. Legile adoptate trebuie să fie bune pentru oameni cinstiți. Activitatea Parlamentului trebuie să fie transparentă și deschisă la dialogul cu societate.
Cea mare parte a oamenilor nu mai au încrederea în posibilitatea unui trai bun acasă. Ca să rezolvăm aceste probleme, trebuie să facem eforturi enorme.Situația este complicată, dar dacă vom acționa eficient, vom avea succes. În următoarele zile va fi ales Guvernul. Împreună cu Parlamentul trebuie să găsească soluții pentru cetățeni.
(…) Din acest moment declar toleranța zero în fața corupției”, a declarat președinta Sandu.

Parlamentul de legislatura a XI-a s-a reunit în prima sa ședință după alegerile din 11 iulie 2021. Deputații urmează să-și primească mandatele, după care să aleagă conducerea pentru următorii 4 ani, dar și structurile de conducere și funcționare a legislativului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.